Outlet termékek

az Új Árkeresőn Outlet termékek között is böngészhetsz (szépséghibás, csomagolássérült, bontott, értékcsökkent, használt)

Az Új Árkereső úttörőként, elsőként Magyarországon Outletes termékek megjelenítését is lehetővé teszi az oldalán.
Így látogatóink össze tudják hasonlítani a hazai értékcsökkent termékek árait a magyar kereskedők kínálatából.

Lehetőséget biztosítunk minden kategóriánkban outletes termékek megjelenítésére. Így ruházati termékek (cipő, ruha, sprortruházat), műszaki termékek (háztartási gépek, elaktronikai termékek) stb. mind megjeleníthetőek a rendszerünkban.    

Természetesen amennyiben egy Webshop üzemeltető a saját üzletét outlet-ként jelöli meg a rendszerünkben, úgy az összes terméke outletes besorolást kap.
Az Új Árkereső nyitott arra, hogy akár egy cipő-, műszaki-, ruházati stb. outlet, mégha teljesen új termékeket is értékesít, az üzlete elnevezésének megfelelő besorolást választhasson. Tehát pl: "Cipő Outlet"    


Tájékoztatás


Mivel a legtöbb webshoptól nem kapunk a termékek állapotára vonatkozó információt az adatbázis xml-ben, ezért be kell vezetnünk a következő változást a rendszerünkben. Ha a felsorolt konkrét szavak megtalálhatóak a termék megnevezésében, vagy leírásában, azokat Outlet termék besorolás alá helyezzük:
használt, outlet, szépséghibás, csomagolássérült, újracsomagolt, értékcsökkent, leértékelt, esztétikai hibás, felújított

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem